Besplatna web konsultacija Prvi korak u svakom veb dizajnerskom projektu je da odlučite o idealnom rešenju da ispuni vaše zahteve. Prednosti, proizvodi i usluge koje su vam na raspolaganju su široke i važno je da imate razumevanje opcija ukoliko je vaš projekat efikasan. Ovo je faza informisanja naše metodologije.

Za kompanije koje su ozbiljno ulagale u svoj veb dizajn projekat, nudimo besplatne konsultacije. Ova konsultantska kuća je dizajnirana da objasni sve gore navedeno, kao i da vam upoznaje našu kompaniju i kako radimo.
 

Besplatna web konsultacija 


Tokom vašeg konsultacija ćemo razgovarati o:

  • Specifične oblasti vašeg poslovanja
  • Ciljevi bilo kog projekta ili strategije koje imate na umu.
  • Vaš budžet i opcije su na raspolaganju za postizanje vaših ciljeva.
  • Saveti i saveti za dopunu željene strategije.

Naš konsultativni pristup je osmišljen da osigura:

  • Komforan je tempo željenog projekta.
  • Potpuno ste upoznati sa razlozima za naš preporučeni akcioni plan.
  • Niste pod pritiskom da kupujete proizvode ili usluge koje možda nisu relevantne za vas.


Zašto nudimo ovu besplatnu uslugu? 


Inicijalno savjetovanje je još jedan primjer naše usluge sa dodanom vrijednošću i posvećenost korisničkoj podršci / zadovoljstvu. To je prvi korak ka formiranju pozitivnih poslovnih odnosa sa vašom organizacijom.

Nakon Vaše besplatne konsultacije, mi ćemo imati mnogo jasniju ideju o vašoj idealni strategiji, a možemo vam pružiti preciznu specifikaciju vaših potreba s povezanim fiksnim troškovima.

Tipična besplatna konsultacija obično traje oko 1 sat. i rado ćemo da putujemo lokalno na vaše poslovno mesto ili da se sastanemo na drugoj lokaciji.

Ako želite više informacija o našim početnim konsultantske usluge, ili ako želite kratak razgovor sa konsultantom, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.Ostavite komentar
Treba vam web sajt ?

Kontakt