Kako napraviti veb stranicu malih preduzeća u 5 jednostavnih koraka

Nedostatak veb stranice znači da gubite od potencijalnih kupaca. Izgovor sajtova koji su suviše komplikovani ili suviše skupi za stvaranje više nije vaćan. Bluehost vam nudi domen, poslovnu e-poštu i profesionalnu WordPress veb lokaciju za samo 2,95 USD / mesec.

Pratite 5 jednostavnih koraka u ovom vodiču kako biste ubrzo pokrenuli i pokrenuli svoju veb lokaciju:

Korak 1: Izaberite i registrujte Domensko ime vašeg veb sajta
Prvi korak je da odlučite koje ime ćete dati svojoj veb stranici - na primer, vvv.IourBusiness.com.


Prvo prvo, želećete da proverite i vidite da li je vaše poslovno ime dostupno. Da biste saznali, unesite ga u alatku za pretragu domena ispod, koju pokreće Bluehost. Ako ste upućeni direktno na stranicu za registraciju, to znači da je vaše ime dostupno, ako vidite poruku da domen nije dostupan za registraciju, onda ćete morati da podesite svoje poslovno ime.Ako je dostupna verzija vašeg poslovnog imena .COM, razmislite da koristite ovo za vašu veb stranicu. U suprotnom, pokušajte sa različitim frazama pre nego što se rešite za alternativni sufiks, kao što su .NET ili .INFO. Potrošači u velikoj meri koriste .COM prilikom unosa veb adrese. Dakle, čak i ako promovišete svoju .NET veb lokaciju, možete izgubiti kupce koji su otkucali u verziji .COM.

Savjeti za pronalaženje biznis domena
Ako se preuzme vaše poslovno ime, evo nekoliko saveta koje treba imati na umu dok tražite alternativna imena:

Domenski nazivi su važni za pretraživače, kao što je Google. Razmotrite uključivanje reči koje će ljudi verovatno koristiti prilikom traženja posla. "ProStar Lavncare" je verovatno bolji od "ProStar USA".
Imena domena treba lako izgovoriti i zapamtiti. Čuvajte svoje ime što je moguće kraće i izbegavajte punktuaciju kao crtice. Kao jednostavno pravilo, uverite se da neko može pronaći vaš domen ako čuju glasno.
Koristite lokaciju da biste pronašli jedinstveni URL. Ako su uzete sve druge opcije, dodajte ime grada / područja domenu. Na primer, kompanija Smith Plumbers sa sedištem u Albani, NI, može pokušati vvv.smithplumbersalbani.com. Ovo opet može pomoći vašoj veb lokaciji da se pojavi u Google-u, pošto će korisnici verovatno uneti svoje ime grada prilikom traženja usluge.
Ako vam je i dalje potrebna pomoć u izboru imena domena, pogledajte naše najbolje 25 imena domena od profesionalaca.

Korak 2: Izabrati koja platforma i host su pravi za vas

 


Kada odaberete domen, sledeći korak je odlučiti gdje ćete hostovati svoju veb stranicu. Domaćin je usluga koja zapravo skladišti vašu veb stranicu i prenese je posetiocima. Po našem iskustvu, dve najbolje platforme su Bluehost i Veebli.

Small Business Vebsite: BluehostCena: $ 2.95 / mo
Teškoće: srednje
Koristi: služi ogroman broj preduzeća; template za skoro svaku industriju


Bluehost je najsvestranija opcija hostinga i ona koja najviše isporučuje. Možete registrovati svoj domen, hostirati vašu veb stranicu i dobiti adresu poslovne adrese za samo 2,95 USD mesečno. Kliknite ovde da biste proverili Bluehostove planove hostinga.

Veebli je malo korisniji i nudi personalizovaniju podršku klijentima. Ovo može učiniti boljom opcijom za manje korisne korisnike koji trebaju jednostavnu informativnu internet stranicu. Međutim, kompromis je viši ceni od 12 dolara / mo, i to ne uključuje domen ili e-mail račun.

Sada ćemo detaljnije istražiti svaku od ovih opcija:

Opcija 1: Kreirajte VordPress sajt koristeći Bluehost ($ 2.95 / mesec)
Ako ste malo tehnološki zdraviji i želite pristup neograničenim funkcijama i funkcionalnostima, VordPress je način na koji možete da idete. Bluehost nudi pristupačne hosting planove i besplatnu VordPress veb lokaciju (sa domenom i poslovnim e-poštnim računom) za samo 2,95 USD / mesec.

Takođe možete naučiti kako da postavite VordPress sajt ovdje.

Početak sa WordPressom

 


Imajte na umu: VordPress je srednji builder veb stranice. Neće vam biti potrebno znanje o programiranju po sebi, ali ćete se morati upoznati sa svojim backend menijem. Za razliku od Veebli-a, koji vam omogućava da uređujete veb lokaciju samo povlačenjem i pada elemenata, VordPress ima tradicionalniju meniju za uređivanje.

To je rekao, napisali smo nekoliko vodiča i snimili video koji objašnjava kako da kreirate VordPress veb lokaciju koristeći Bluehost od početka do kraja. Ako pratite jedan od naših vodiča i koristite istu temu, trebalo bi da obavite većinu posla za manje od sat vremena.

Pogledajte naše vodiče za WordPress ispod. Za svako od njih koristimo Bluehost, koji vam daje VordPress veb lokaciju, domenu i poslovnu e-poštu za samo $ 2.95 / mesec:

Kreirajte veb stranicu preduzeća (sa poslovnim šablonom)
Kreirajte sajt restorana (sa temom restorana restorana)
Kreirajte sajt za salon (sa Salon template-om)
Opcija 2: Koristite Veb Builder kao Veebli ($ 12 / mesec)
Za vlasnike malih preduzeća koji su kratki na vreme, manje su tehnološki napredni, ali su voljni da plate malo

 Ostavite komentar
Treba vam web sajt ?

Kontakt