Tehnička podrška


Veb podrška - to je ono što radimo! - Zaista je frustrirajuće pronaći grešku na vašoj veb stranici. To može biti još gore ako vaši klijenti ili posetioci ukazuju na te greške. Kao biznis ili kuća, veb stranica mora biti dobro održavana. Ako se nešto pokvari, potrebno je odmah popraviti. Kada nešto postane stara, treba ga ažurirati. Kada se veb sajt ostaje stariji, s vremena na vreme biće potrebne usluge održavanja veb stranice. VebsiteCrisis nudi najbolje usluge podrške za mala i velika preduzeća.Na VebsiteCrisis-u, shvatamo da je vaše veb stranice investicija i imajući u vidu to, nudimo izuzetne usluge podrške veb stranicama klijentima širom svijeta. Uvijek se pobrinemo da naši klijenti maksimalno iskoriste svoje investicije.

 

Mi vam možemo pomoći u:

  • Odgovarajuća na Internetu
  • Migracija baziranih podataka i servera
  • Vebsite / Content Updates
  • Modifi Vebsite Features / Modules
  • Cross Brovser Compatibiliti
  • Vebsite popravke grešaka / rešavanje grešaka
  • Ažuriranje bezbednosti veb-sajta
  • Ažuriranje verzije veb stranice
  • Nadgledanje veb stranica u toku

Većina ljudi izbjegava odlučivanje za usluge održavanja veb stranice sve dok nešto ne dođe naopako na njihovoj veb stranici. Naši stručnjaci i programeri sugerišu nove načine da se spriječi neželjeni pad. Čak i ako vam je potrebna hitna popravka veb stranice i tehnička podrška, VebsiteCrisis to može učiniti. Čak i ako nismo izgradili vašu veb stranicu ili vašu veb stranicu nije hostovana na našem serveru, možemo vam ponuditi izuzetnu tehničku podršku i usluge za popravku veb stranica kako bismo vaš sajt učinili minimalnim zastojem. Uzimamo u obzir svaki sigurnosni protokol i nudimo najbolja rešenja za popravku na mreži koja koriste najnovije alate i tehnologije.

Tražite uslugu održavanja veb sajta? KONTAKTIRAJTE NAS
Nijedna veb lokacija nije imuna od prikrivanja virusa. Iako vlasnici veb sajtova mogu preduzeti neophodne korake kako bi ljudima otežali da oštete njihovu veb lokaciju, hakeri mogu prodreti na vašu veb lokaciju i nanijeti štetu. Trebalo bi da potražite usluge za popravku veb stranica ako se vaša veb lokacija pretvori u hakeri ili se sruši. Postoji nekoliko razloga zbog kojih se vaša veb stranica pretvori u hakeri ili se sruši. Naši stručnjaci mogu brzo dijagnozirati problem i ponovo učiniti Vašu veb lokaciju ispravnim funkcioniranjem. Takođe mogu spriječiti ponovnu nesreću.Ostavite komentar
Treba vam web sajt ?

Kontakt